Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Den Norske Homofonien av 1990 gjentar suksessen fra i fjor og byr på ny sommerkonsert i Kulturkirken Jakob under Skeive dager.

Konserten « There’s A Place For Us» er en halvannen times konsert med 15 sanger og appell fra politisk rådgiver i Amnesty Patricia Kaatee og LLHs leder Bård Nylund.
– Homofonien formidler et budskap som alle i koret syntes er viktig. Vi gleder oss til å synliggjøre Skeive dagers røde tråd som er individets rett. Vi synger blant annet Michael Jacksons «Man in the Mirror», og konserten blir følelsesladet. Koret har også en deilig dirigent som skaper så mye glede i koret vårt. Denne gleden vil vi spre til publikum. Vi hadde konsert i Kulturkirken Jakob i fjor, og det var så vellykket. Vi skal igjen lage flott stemning og skape en god musikalsk opplevelse denne kvelden, sier arrangementsansvarlig Jan Kenneth Sanne.

Publikum får høre lett pop og musikalske godbiter som «Somewhere» og «You’ll Never Walk Alone». Coldplays «Viva La Vida» og slageren «In This Moment» skrevet av Gary Simmons er med, og ekstra fart og glede blir det med Stevie Wonders «Superstition»,

Den Norske Homofonien av 1990 har tidligere sunget på Aksepts hagekonsert, koret hatt konsert med Lisa Stokke, Knut Anders Sørum og Arja Saijonmaa og samarbeidet med skuespilleren Simon Andersen da de feiret 20-årsjubileum i 2010. Dirigent Ingrid Støylen Runde leder an dette blandakoret med over tretti stolte homser, lesber og bifile.

Homofonien, 26. juni, kl 19, Kulturkirken Jakob, Hausmannsgate 14, Oslo.