Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Etter to uker med Skeive dager i Oslo har ikke LLH Oslo og Akershus-leder Hans Heen Sikkeland fått nok av det skeive livet. Derfor drar han til EuroPride i Marseille i midten av juli.

Navn: Hans Heen Sikkeland
Alder: 25
Gjør: Leder i LLH Oslo og Akershus

Hva skal du gjøre i sommer?
Skeive dager er sommerens høydepunkt og det er jo litt trist at det bare skal gå nedover etter en slik festival. Men snart står en tur til Barcelona med gode venner og ikke minst EuroPride i Marseille på programmet så jeg skal ikke klage.
Jeg er også heldig som har et barndomshjem helt inntil Iddefjorden, Haldens perle, og en hytte på fjellet som krever litt stell. Og ikke minst en familie som sikkert klarer å røske ut de siste kreftene kroppen har igjen når vi kommer hjem fra utlandet.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?
Ligge stille i mer enn én time med en bok i hånden. Stumpe røyken eller la være å feste. Den største overraskelsen hadde kanskje vært om jeg hadde klart å ta meg helt fri fra jobb, men det kan jeg love at jeg ikke skal overraske med.

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?
Jeg går nok helst ut i det fri og årsaken vil jeg si at er helt innlysende.

Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?
Holder meg til en slant bifilstøv og kunne tenkt meg og kastet det over hele kloden. Gay to the people!

Sommerdings du ikke kan leve uten?
Mobilen og vinkjøleren. Og parklivet i Oslo ville blitt en kjedelig affære om volleyballen ikke hadde eksistert.

Favoritt app på mobilen i sommer?
Her skulle man kanskje ha svart Grinder, men takket være den nye billettappen til Ruter så slipper jeg bøter og husker nå å alltid ha billett.

Hit drar jeg aldri tilbake:
Man er for det meste ute etter å se det positive i både plasser og reisefølge og dette har nok medført til at jeg ikke har noe sted som jeg ikke vil reise tilbake til.

Hit drar jeg gjerne igjen:
Sør-Afrika var virkelig en plass som ga mersmak. Menneskene, naturen, all den gode vinen og ikke minst strendene.

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?
Parkkos og øst-marka i Oslo er plasser som jeg trives veldig godt, men vi må nok også vise frem noe av det fineste i Norge. Utsikten man har når man har klatret opp på Gaustatoppen og den helt ville naturen i Jotunheimen er noe jeg vil dele med alle!

Hva vil du ikke vise fram?
Sarpsborg sentrum.

Hvilken homo/lesbe ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?
Som de fleste andre som har vært innom Gaysir i det siste så har også jeg fått opp øynene for denne Countryartisten Steve Grand. Han virker som en god sommerflørt som kan forføre med både musikken og en «salgbar» kropp.

Hva leser du i sommer?
E-poster er alltid en hit uansett årstid, men det kan se ut til at boken Fifty shades of grey blir med på ferien sammen med den gamle læreboken i fysikk, Rom Stoff Tid.

Favorittsommerlåt?
Det nye albumet til Moderat skal nytes til det maksimale og låten «Bad Kingdom» ser ikke ut til å skuffe på noen som helst måte.