Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Smak på navnet Silver Ladies. Det høres ut som en gjeng superhelter, ikke sant? Og det er ikke langt fra sannheten, for damene har gitt seniorlesbene et nytt sted å danse og sjekke.

Silver Ladies Tea Dance ble startet i mars i år av kvinnegruppa i LLHs seniornettverk. En lørdag hver måned møtes godt voksne, danseglade kvinner på Elsker for en skikkelig damekveld. Tilbudet har blitt en suksess.
– Siden starten i mars har det til sammen vært fire arrangementer og nærmere 600 damer innom, sier Wenche Solberg-Hansen fra seniornetteverket i LLH Oslo og Akershus. Hun er drivkraften for tilbudet sammen med Edwige Mortyr.

– Det som er flott er at man kan møtes allerede klokken 4, spise og snakke sammen før musikken settes i gang. Dermed blir man kjent med flere viser det seg. Vi i styringsgruppa har også ansvar for å ta kontakt med de som kommer alene eller er der for første gang, sier Edwige Mortyr til Blikk Nett.

Lørdag 31. august fortsetter altså suksessen og for å friste godt voksne damer ut på byen lanseres et nytt tilbud Silver Ladies Dating Game.
– Det blir en sjekkelek for damer i 50-årene. Vi legger konkurransen opp på samme måte som vi har sett på blant annet TV-Norge, men der har de bare vist menn som dater kvinner, eller menn som dater menn. Derfor fant vi ut at vi skulle lage vår egen vri med godt voksne damer, sier Mortyr til Blikk Nett.

Silver Ladies-sjekkeren er allerede funnet, men de tre damene hun skal velge mellom blir plukket ut på Elsker lørdag 31. august.
– Vi håper jo at dette skal bli moro og god underholdning. Det er Hege Lunde som står for regi og opplegg, så bet blir et skikkelig dating-spill med spørsmål og hele pakka, sier Mortyr.

Så spørs det da om det finnes nok single godt voksne damer som liker damer. Solberg-Hansen er ikke særlig bekymret for akkurat den biten.
– Det er mange single i alderen 50 år og oppover. Nå har de sjansen til å være med på noe morsomt, sier Solberg-Hansen og forteller at det er fullt mulig å sjekke for de som ikke er med i konkurransen også.

– Alle single som kommer får en button hvor de skriver navnet sitt. Da blir det lettere å ta kontakt med hverandre, sier Solberg-Hansen.
– Et godt tips er å skrive navnet sitt med små bokstaver. Da må man nemlig ganske nært innpå for å se hva som står, sier Mortyr og ler godt.

Etter Silver Ladies Dating Game blir det som vanlig dj og musikk både fra 70-tallet og klassikere som får modne lesber ut på dansegulvet.

Silver Ladies Dating Game, Elsker, Kristian IVs gate, lørdag 31. august, dørene er åpne fra kl 16.

Se også:  facebook.com/SilverLadiesTeaDance