Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Etter et par hvileår er Stein Runar Østigaard tilbake i styre og stell og skal sørge for at EuroPride 2014 lander trygt i Oslo til sommeren.

20. – 29. juni tar Oslo over stafettpinnen fra Marseille, som arrangerte EuroPride i 2013. EuroPride i Oslo har som mål å trekke publikum fra hele Europa. Stein Runar Østigaard har tatt over som leder for det store arrangementet.

Oslo Pride er arrangør av Skeive dager i Oslo og også EuroPride 2014 som går av stabelen i slutten av juni. Fjorårets Skeive dager ble ledet av Ole Villund, som har gått ut av lederrollen.

– Ole Villund er fortsatt med i styret i Oslo Pride og fortsetter aktivt i arbeidet fram mot EuroPride og i utviklingen av festivalen videre, sier Østigaard til Blikk Nett.

Østigaard har fem års fartstid som leder i Oslo Pride, men ga seg i juni 2011 for å innvilge seg en etterlengtet Skeive dager-pause.
– Men i forbindelse med EuroPride 2014 har jeg blitt hentet inn som konsulent og har jobbet i kulissene. At jeg nå sitter i lederrollen er fordi jeg har erfaring fra slike store arrangementer og fordi jeg var av de som jobbet for å få EuroPride til Oslo i 2014.

Arbeidet med EuroPride i Oslo har pågått i lang tid, og ifølge Østigaard går arrangementet allerede på skinner.
– Vi har allerede en ferdig profil, som var ferdig i det øyeblikket EuroPride Marseille takket for seg, og alt ligger til rette for at det skal bli et storslått arrangement i Oslo i slutten av juni, sier Østigaard til Blikk Nett.

Mer info:  europride2014.com