Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

T-skjorten har alltid vært et effektivt middel for å spre politiske budskap.

Det gjelder også for homokampen, og nå i disse OL-tider er det høyaktuelt med t-skjorter i kampen mot Russlands propagandalover. LLH har sin kampanje Prinsipp6 hvor kjendiser stiller opp i t-skjorter for å vise solidaritet med skeive i Russland.

Organisasjoner som Human Rights Watch har kampanjen Love Conquers Hate, som også bruker t-skjorta som virkemiddel. Det samme gjelder OR Books som i forbindelse med utgivelsen av boka Gay Propaganda lanserer en t-skjorte med Gay Propaganda skrevet på russisk.

Se et knippe propaganda t-skjorter her på Blikk Nett og følg linkene for mer info og bestilling.

PRINSIPP6

GAY-PROPAGANDA

SOCHI-SUCKS

LLH – Prinsipp 6

Headline shirts – Nothing Gay Here

Sochi Sucks

Gay Propaganda

Love Conquers Hate