Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

QBoy er et kjent ansikt for de som så han opptre under EuroPride i Oslo i 2005. Nå er han aktuell med singelen «Music Makes Us Dance».

Når du blir omtalt som «homoversjonen av Lil´ Kim» har du en del å leve opp til. Ikke noe problem for rapperen Qboy. Halvt engelsk, halvt spansk og 100 prosent queer, er essensen av QBoy. I 2005 opptrådte han på scenen i Pride Village med The Q-Fam Collective under EuroPride i Oslo.

To år tidligere hadde han gitt ut debutalbumet «Even The Women Like Him», et album som sørget for stor interesse fra hip hop entusiaster og musikkpressen. Qboy la ikke fingrene i mellom når han rappet og når det gjaldt skjellsord som «faggot» utkonkurrerte han glatt Eminem. Men han sparker også mot eget miljø. På låta «Q.B.O.Y» rapper han: «Let me rock every fag hettie bi undecided and dyke / Gay communities are made up from the smallest of minds / Negative reactions is what I seem to get all the time / Prejudice cause I don’t fit your stereotype».

QBoy har de siste årene drevet en rekke klubbkvelder i London, som «Put it in your mouth», «R & She» og «Yo!». Han har også opptrådt med Boy George og samarbeidet med Larry Tee, kjent for Rupauls legendariske hitlåt «Supermodel».

På sin nye single «Music Makes Us Dance» leker QBoy med 90-talls high energy blandet med soulvokal levert av Darkwah.
NB! Sånn for sikkerhetsskyld er det verdt å nevne at QBoy, som så mange ganger før, kaster klærne i videoen.

Du kan laste ned låta gratis her:«Music Makes Us Dance» på Soundcloud