Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Verdens største lesbefestival som hittil har foregått i Palm Springs i California, flyttet i fjor hele sulamitten til Las Vegas i staten Nevada nær grensen til Arizona og California.

Tidligere Girl Bar Dinah Shore Weekend, nå Dinah Vegas, ble i år arrangert fra 24. – 27. april. Her var det ville og legendariske poolpartys, t-dans, konserter, show, disco, nattklubb, sjekking, sexleker, stripping, sportskonkurranser og mye utagerende moro 24 timer i døgnet.

Las Vegas kalles ofte syndenes by; berømt for lovlig gambling, tilgang på alkohol hele døgnet, strippeklubber og legal prostitusjon i forstedene. Byen ligger helt i toppen på lista over homofiles mest populære reisemål i USA, ifølge en undersøkelse fra Community Marketing, der New York topper lista med San Francisco hakk i hæl.

Prisen på flybilletter til Las Vegas ligger på rundt ca 8 000 – 10.000 kroner. Du må regne med opptil to mellomlandinger fra Gardermoen og en flyreise på ca. 18 timer.

Lei bil hvis du vil se mer enn Las Vegas Boulevard (The Strip), avstandene er store og den kollektive transporten dårlig. Severdigheter ellers er «Downtown» (gamle Las Vegas) med eldre hoteller som Binion’s Horseshoe, Lady Luck og Golden Nugget. I tillegg har de The Little White Wedding Chapel, og Liberace Museum som ble erklært som et «A Las Vegas Must Do av News Week Magazine. Men først og fremst; Planlegger du et besøk på Dinah Shore neste år, gjør deg klar til en fem døgn lang kvinnekveld …

Mer info:  thedinah.com