Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Verdens frekkeste og mest ufølsomme flyvertinne melder om en ny mellomlanding på Latter i Oslo 21. oktober med showet «Plane Filthy».

Pam Ann besøkte Oslo i 2012 med showet «Pam Ann Around the World» til stor jubel og latter på nettopp Latter. Nå legger hun ut på en ny Europaturne og det er stor grunn til å glede seg.

Caroline Reid er stand up-stjerne i hjemlandet Australia og hennes alter ego Pam Ann har turnert over hele verden, hatt faste innslag på Project Runway UK og Britains Next Top Modell. Madonna og Elton John er dessuten blant hennes største fans. Pam Ann hadde to utsolgte show i Oslo i 2009. Det ble like stor suksess da hun kom tilbake i 2011 med showet «You F’Coffee» på Sentrum Scene. Oslo måtte stålsette seg nok en gang da Pam Ann meldte om overnatting i byen i forbindelse med verdensturneen «Pam Ann Around the World» i november 2012. Og nå kommer hun altså på besøk igjen.

Ifølge Reid selv fant hun sitt alter ego – flyvertinnen med den bitchy tunga – da hun kledde seg ut i sin egen bursdag i 1968 i en flyvertinnedrakt fra flyselskapet Pan Am og hun øyeblikkelig fikk navnet «Pam Ann». Siden har hun blitt et elsket (og fryktet …) fenomen – og ikke overraskende har hun en bråte med homofans – til tross for – eller på grunn av sine nådeløse karakteristikker – for hun sparer heller ikke homofile. Dessuten er hun et grenseøst mareritt for publikummere med et lite snev av flyangst … nådeløst forteller hun dem alt de ikke vil vite om hva som egentlig foregår når flyet er kommet på vingene.

Ikke nok med at homoene elsker henne, også flyselskapene gjør det. Pam Ann har vært med i en annonsekampanje for British Airways som fikk over én million treff i løpet av seks uker. Qantas selger Pam Ann-dvd-en «Come Fly with Me» ombord, og hun har i flere omganger jobbet for JetBlue under nylanseringer på JFK Airport.

Forventer poppers
I et intervju med Blikk i 2011 i forbindelse med showet «You F’Coffee», avslørte Pam Ann at hun har en idealmann: «Som streit kvinne må jeg svare enhver mann i uniform. Hvis jeg var homse, hadde jeg svart bamser. De er skjønne, og jeg satser på at Oslo har en fin bjørnestamme.»

Det betyr at bamsene kjente sin besøkelsestid og møtte mannsterke opp på Latter sammen med alle de andre homsene, flyvertinner og flyverter hvor de fikk passet sitt påskrevet. Sjansen er stor for at de alle møter opp igjen 21. oktober for å få med seg det nye showet også.

Og husk, hun har sagt det før og sier det nok denne gang også: «Jeg forventer at lufta er fylt med poppers!».

Pam Ann «Plane Filthy», Latter, tirsdag 21. oktober, kl 20. Bill.

Mer info:  latter.no