Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Anton Hysén, sønn av den tidligere Liverpool-stjernen Glenn Hysén, sto fram som homo i 2011 i fotballmagasinet Offside.

Siden har Anton Hysén fått pris av det svenske homomagasinet QX, deltatt i tv-programmet «Let’s dance», som han vant sammen med dansepartner Sigrid Bernson, og i mars 2014 skrev han kontrakt med Myrtle Beach FC, et lag i den amerikanske fjerdedivisjonen.

Møt Anton Hysén i den svenske dokumentarserien Jakten på det perfekte livet på NRK. På 70-tallet satte folk kaffen i halsen da en pin up viste fram brystene sine. I dag er en homofil mann det heteste sexsymbolet hos søta bror. Hva er egentlig synd i dag? Det lurer Hanna Hellquist på i episode 6 av Jakten på det perfekte liv.

Se her:  Jakten på det perfekte liv (6:8) på NRK