Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Den engelske tv-kanalen London Live har kastet seg på drag-bølgen med realityserien Drag Queens of London.

Suksessen med RuPauls Drag Race har ført til enorm interesse for dragdronninger. Drag Race er nå inne i sin sjette sesong og nå har Storbritannia fulgt opp med sin egen vri, realityserien Drag Queens of London.

I serien følger seerne en gjeng dragdronninger i London, fra etablerte navn som Jodie Harsh og Dusty O til nye håpefulle personligheter som jobber for å skape seg et navn på draghimmelen.

I episode 2 av Drag Queens of London møter vi unge Meth som er i stratgropen som dragartist og klubbpromotør. Meth har booket dragsupergruppen DWV, som består av Detox, Willam og Vicky Vox kjent fra RuPauls Drag Race.

DWV er booket for en opptreden på Tranny Shack, en populær dragklubb som holder hus på Madam JoJo’s i Soho, London. Alt går ikke etter planen og det kan se ut til at Meths karriere som promotør blir kortvarig …