Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Allerede før sesong to av den populære Netflix-serien Orange is the New Black er tilbake på skjermen kommer nyheten om en tredje sesong.

Historien i Netflix-suksess Orange is the New Black, er basert på memoarene til Piper Kerman. I serien heter hun Piper Chapman, spilt av Taylor Schilling, og er en velutdannet middelklassekvinne i hippe Brooklyn som opplever at fortida innhenter henne i en ti år gammel narkosak. Piper, som nå er forlovet med Larry Bloom, spilt av Jason Biggs, må fortelle om sin fortid som lesbisk, og om den ene gangen hun smuglet en koffert stappfull av penger for ekskjæresten Alex, spilt av Laura Prepon. Serien handler om hennes 15 måneder i kvinnefengselet Litchfield.

Piper Kerman var 28 år da hun selv satt i fengsel for heroinsmugling og hennes biografi «Orange is the new Black: My Year in a Women’s Prison» ble utgitt for første gang i 2010. I fjor sommer lå den igjen på New York Times’ og USA Todays bestselgerlister og senere også på topp på biografilista til Amazon.com også. Kerman er i dag gift og har en sønn på to år, jobber som informasjonskonsulent, og hjelper tidligere innsatte gjennom organisasjonen Women’s Prison Association.

6. juni sitter vi altså benket foran sesong to av serien, vel vitende okm at Netflix allerede har bestilt en tredje sesong. Alle hjerter gleder seg!