Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

ESC-stemningen finner du ikke bare på Refshaleøen i København. Elsker inviterer til ESC-party torsdag 8. mai.

ESC-stemningen finner du i metroen på Kongens Nytorv, på Emmelie de Forest sine yndlingssteder i Kongens By, og ikke minst på Elsker i Oslo der vi arrangerer ESC-konkurranse og kårer to vinnere som får billetter, opphold og reise til Eurovision-finalen i København på lørdag. Er ikke dette nok, så kan du stjele hele showet og gifte deg på selveste finaledagen i København.

ESC-party på Elsker
For alle som har god kontakt med sin indre ESC- fantast, og det er en god del av oss, inviterer VisitDenmark til Eurovision-fest på Elsker i Oslo. Ta frem fjærboaen, puss sølvskoene og tupér håret. Fra klokken 19 skrur drag artist og konferansier Terje Schrøder stemningen opp i taket med god hjelp fra bandet Voi Voi, og kveldens dj sørger for at gode gamle Melodi Grand Prix-slagere spiller hele natten gjennom.

VisitDenmark er også med å arrangere ESC-quiz på Elsker på torsdag kveld kl 19. Dette er din sjanse til endelig å få bruk for den lange listen med ESC-vinnere som du har pugget gjennom årene. Vinnerne av quizen flys ned til København fredag kveld, og får to billetter til ESC-finalen på lørdag. Dere bor på fem-stjerners Hilton Copenhagen Airport Hotel, hvor dere også har eksklusiv tilgang på spa, spiser en tre-retters middag, og kan varme opp til festen på Eurovision Island lørdag kveld.

Mer info her: VisitDenmark på Facebook

Gift deg under Eurovision Song Contest i København
Hvis du enda ikke føler at du har fått nok glitter og glamour, hvorfor ikke stjele så mye av oppmerksomheten som du kan og ta din egen plass i søkelyset? 9. og 10. mai kan du nemlig gifte deg i København.

Den 9. mai markerer 25-årsdagen for partnerskap i Danmark. Dagen blir feiret med bryllup, utstillinger og taler på Ved Stranden, kanalen som ligger rett rundt hjørnet fra Eurovision Fan Mile.

10. mai seiler Wonderful Weddings sin bryllupsbåt, og opptil tre par kan bli viet mens båten cruiser oppover langs Københavns kanal (totalt seks avganger). Båten er selvsagt pyntet til fest, og det blir gitarmusikk og underholdning om bord.

Book ditt bryllup her: Wonderful weddings