Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

− Ingen mennesker bør være i stand til å forby andres kjærlighet, sier Hector Lopez, som synger den offisielle EuroPride 2014-låten «Love».

«Love» er i dag lagt ut for salg på iTunes, og musikkvideoen kan du se her på Blikk Nett.
− «Love» er en sang om kjærlighet og hvordan det føles å elske noen. Med låten ønsker jeg å vise at folks følelser er like ekte, uavhengig hvilken legning de har, sier Lopez.

Hector Lopez er en svensk artist og danser og har blant annet jobbet som danser i Los Angeles og sunget for svenske September.

#Lovemoves
EuroPride 2014 i Oslo har menneskerettigheter som tema, og slagordet er i år «Love Moves». Lopez mener vi trenger å bli minnet om at menneskerettigheter ikke må tas for gitt.
− Det er ikke bare i Russland det går bakover. Hjemme i Sverige er Sverigedemokraterna valgt inn i Riksdagen, og det finnes fortsatt folk som mener jeg ikke bør kunne stifte familie fordi jeg er homofil. Tar det slutt med det, eller vil det bli verre, spør Lopez.

Opptrer i Pride Park
Fra 25. til 28. juni forvandles Rådhusplassen i Oslo, ved hjelp av flere hundre frivillige, til Pride Park, en stor lhbt-landsby.
− Nettopp fordi EuroPride i Oslo handler om kampen for menneskerettigheter, er det viktig for meg å kunne bidra. Ingen bør kunne forby andres kjærlighet, sier Lopez.