Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

En Konstig Festival i Göteborg.

West Pride i Göteborg er en gratis kulturfestival som skaper trygge møteplasser for lhbt-personer, og som løfter opp normkritikk og lhbt-personers livssituasjoner gjennom kunst og kultur. De arrangerer også Regnbågsparaden og Regnbågsparken i løpet av festivalen som går av stabelen i helgen.

Årets festival har fått tittelen En Konstig Festival. Konstig betyr merkelig på svensk, og spørsmålene arrangørene stiller seg i Göteborg og i West Pride er nettopp «Hva er egentlig merkelig?» «Hvem bestemmer hva som er merkelig, og hva som er normalt?».

West Pride slåss for alle lhbt-personers rett til å velge sine egne uttrykk. Normkritikk står i fokus for festivalen. Sjekk nettsidene til West Pride for fullt program.

Mer info: westpride.se