Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Bli med når Skeiv Verden rocker dansegulvet slik bare de kan. Bli med i dansen og varm opp til paraden på lørdag så alle ekstremister forsvinner i paraderytmene.

I kveld spiller dj Ipek på Skeiv Verdens internasjonale fest på Diplomaten i forbindelse med EuroPride 2014 – og ikke minst spiller hun for Skeiv Verden som i år kan feire 10-års jubileum.

Tyrkiske dj Ipek er basert i Berlin og Istanbul og er kjent for sin eklektiske miks av globale rytmer, fra Midtøsten og Asia til Balkan folk, Gypsy funk og Berlin electro.

Dj Ipek har opprettet sin egen sjanger som hun kaller Eklektik Berlinİstan, noe som innebærer at dansegulvet aldri vet hva som kommer ut av høytalerne. Vær forberedt på å bli overrasket, forført og svett etter mange timer på dansegulvet på Diplomaten i kveld.

I tillegg til dj Ipek spiller Oslos egen dj Bright Eyes. Bak dj-navnet finner vi Fethawit Hakin som har drevet med musikk i flere år, både som sanger, låtskriver og dj. Dj Bright Eyes spiller alt fra soul, funk, hip hop til soulfull house.

Her er en smakebit på hva dj Ipek vil servere på Skeiv Verdens fest «Rocking our rights» i kveld på Diplomaten, Fridtjof Nansens plass 8. Dørene åpner kl 22. Gratis inngang.