Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

– Vi knuller. Venninner knuller ikke, synger Angel Haze ut i et intervju med den britiske avisen The Independent. Vi = Angel Haze + Ireland Baldwin.

Rapperen Angel Haze har forelsket seg og lagt ut bilder av seg selv og kjæresten Ireland Baldwin på både Twitter og Instagram. Nå har hun sett seg grundig lei på at medier kaller henne og Ireland for bestevenner. – Fortsatt finnes det begrensninger for kvinner, sier hun i et intervju med The Independent. – Hvis vi hadde vært to menn, ville oppmerksomheten ha vært galskap, negativ galskap. Med oss har det vært så positivt, media er liksom «Å de er så søte, de er bestevenner. Et forhold mellom en svart og en hvit kvinne tror jeg er rart for Amerika akkurat nå. Vi knuller. Venninner knuller ikke. Jeg har aldri knullet noen av mine venner. Når jeg først ser deg som venn, kommer det aldri til å skje, sier Haze.

I fjor slapp Angel Haze ut sin egen rapversjon av Macklemore-låten «Same Love» på SoundCloud. Hiten «Same love» sørget for at det store publikum fikk øynene opp for kampen for likerettigheter og homoekteskap i USA.

I Hazes versjon av «Same Love» forteller hun hvordan hun selv har sloss med sin egen seksualitet og orientering, og ikke minst rapper hun om hvordan hun bestemte seg for å leve et liv uten merkelapper og grenser.

«Hi mom, I’m really scared right now, but, I have to … At age 13 my mother knew I wasn’t straight/ She didn’t understand but she had so much to say/ She sat me on the couch, looked me straight in my face/ She said, ‘You’ll burn in hell or probably die of AIDS», rapper Haze over de velkjente tonene i «Same Love».

Hun avslutter låta med å oppsummere sin egen holdning til merkelapper: «No, I’m not gay/No, I’m not straight/And I sure as hell am not bisexual/Damn it, I am who I am when I am it.»