Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Lørdag 19. juli inviterer dj Vera og dj Desirée til musikk og moro på Verdensspeilet i Fredrikstad. Hun lover fin sommerstemning på Fredrikstad på skeiva.

– Fredrikstad på skeiva er det største arrangementet for lhbt-befolkningen i Østfold, forteller primus motor Vera Danielsen.

Fredrikstad på skeiva arrangeres fire ganger i året, noen ganger med ekstra underholdning utover djs. Da Fredrikstad på skeiva ble arrangert for første gang for rundt ti år siden, var det tydelig at konseptet fylte et behov for østfoldsskeivingene. Danielsen mener konseptet har lykkes med å trekke til seg et stabilt antall gjester.

 – Det som har vist seg å fungere best er kun å ha lokale djs som folk her kjenner. Fordi folk gjerne kommer litt sent og helst for å treffe hverandre og ta en fest, forteller dj Vera.

Dj Vera har fått homomiljøet til å svette på dansegulvet siden 80-tallet. Hun har vært perkusjonist og gitarist i flere band. Når hun er i ekstra godt musikerselskap, slår hun seg gjerne løs på congas, derav hennes andre dj-navn Bossavera.

19. juli blir det til manges begeistring igjen 18-årsgrense på arrangementet. Dj Vera lover fin sommerstemning på Verdensspeilet, med dansbare rytmer og flott uteservering.

Fredrikstad på Skeiva, lørdag 19. juli kl. 22, Verdensspeilet, Nygaardsgata 23 A, Fredrikstad.