Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Når Bitten Tissler og Susi Dahl, alias Stig-Werner Moe og Espen B. Kristoffersen, inviterer til bingo på Piraten kro i Stavern, går det fort i svingene. I kveld blir nestsiste gang for i år.

Nervene var i høyspenn da Bitten Tissler og Susi Dahl i sommer tok over bingoballene fra Wenche med C, alias Simon Andersen, som har forflyttet seg til Sandefjord.

Men de nye bingovertinnene som er å finne på Piraten kro hver onsdag, er blitt tatt godt i mot. Bitten Tissler og Susi Dahl får giverglad publikum til å le og bokstavelig talt grine, fordi de sa bingo feil.

– Vi er ganske strenge og har lynrunder, der det går veldig raskt og lett å si bingo feil. Da blir det bingobot, som stiger for hver gang. Vi har kommet opp i 900 kroner, forteller Stig-Werner Moe fra et sommerhett Stavern.

Fyllesyke skruller
Gay bingo er ifølge Moe en lang tradisjon som begynte i San Fransisco, der fyllesyke skruller spilte bingo på søndager, og ga masse penger til veldedighet. I løpet av seks år samlet bingoen til Andersen og Moe inn 500 000 kroner til Buktasenteret i Stavern.

– Vi får inn 6-7000 kroner på en kveld og i år går pengene til Kreftforeningen, forteller Moe.

Bittens bingo er en av flere skrulleting som foregår i Stavern hver sommer. Piraten kro tilbyr barneteater for voksne, ABBA-show, cocktailbar og hovedattraksjonen, revyen «Sommer i smilehullet».