Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Du trodde kanskje aldri at du skulle få lesbiske sextips av Cosmopolitan? Nå ligger 28 posisjoner ute på magasinets nettsider.

Riktignok viser ikke Cosmopolitan bilder, men fargerike illustrasjoner av hvordan lesbiske, bifile, panfile og queere kvinner kan oppnå seksuelle gleder med sengebuddyen, kjæresten eller konen sin. Her finner du alt fra «The Kinky Jocky» til «The Passionate Poledancer». Vanskelighetsgrad får du også et lite vink om, fra en til fem. Den vanskeligste skal – som navnet tilsier – være «Defying gravity», som betyr å trosse tyngdekraften.

Slik beskriver Cosmopolitan «The Rocket»: “Kjenner du Beyoncé-sangen som begynner med «Let me sit this aaaass on you»? Det er hva du skal gjøre her. Knel over hennes skuldre og la din rumpe gni lett mot hennes brystvorter, mens du blir bedre kjent med hennes clitoris.»

Sjekk selv om du kan alle posisjonene.

Andre artikler med skeivt innhold som Cosmopolitan nylig har begynt med er «14 ting du aldri bør si til en homofil mann» og nylig «Åtte ting du ikke bør si til en transperson».

Cosmopolitan har mer enn 1,6 millioner lesere på verdensbasis, og er dermed det største magasinet i verden for unge kvinner.