Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Musiker Iselin Andresen ga i mai ut singelen «Bli Her Til Eg Dør». I sommer var hun tre uker i Israel, noe hun synes var spennende, utfordrende, skummelt og engasjerende.

Navn: Iselin Maria Andresen
Alder: 26
Gjør: sykepleierstudent på hioa, komponerer låter, spiller perkusjon i et spansk folkeband og er bandleder for et band med psykisk utviklingshemmede.

Hva skal du gjøre i sommer?
I sommer har jeg vært tre uker i Israel. Det har vært både spennende, utfordrende, skummelt og engasjerende. Jeg har også vært en uke i Haugesund og en uke på hytte i Sverige. Bortsett fra det har jeg tilbringt mye tid i hovedstaden. Det er nesten ingenting som slår en iskald hveteøl på terrassen i sola. Basketball er blitt sommerens tidsfordriv.

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?
For en uke siden kastet jeg alle hemninger og dro på nudiststranden på Huk. Jeg har aldri følt meg så naken i hele mitt liv. Prøvde å gli inn i mengden, te meg som en erfaren nudist, men den hvite rumpen min lurte ingen.
Flaut på en fin måte. Kan absolutt anbefales.

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?
Parken. Både fordi jeg elsker å være ute og fordi det er billig.

Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?
Jennifer Aniston. Var forelsket i henne hele ungdomsskolen.

Sommerdings du ikke kan leve uten?
Måtte google «sommerdings». Har ingen.

Favoritt app på mobilen i sommer?
Har ingen apper. Ingen dingser og ingen apper. Er en gammel dame.

Hit drar jeg aldri tilbake?
Tallin. 80 prosent av damene hadde nedovermunn.

Hit drar jeg gjerne igjen?
Tel Aviv: Flotte folk, deilig strand, fantastisk mat og generelt god stemning.

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?
Siden jeg bor i Oslo og ikke har lyst til å dra så langt: Grünerløkka. Der har vi koselige cafeer, god mat, basketballbane, bordtennisbord og mye annet fint. Dessuten er det et fint sted å sette seg ned å titte på folk.

Hva vil du ikke vise frem?
Tjaaaa. Et sted det ikke skjer så mye. Elverum kanskje?

Hvilken homo, lesbe, bi eller transperson ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?
Nå som jeg har «kastet» homofili på Jennifer Aniston kan det godt være henne. Hun har en forkjærlighet for eksotiske steder og dyre båter og hadde sikkert satt sammen en fin fin ferie.

Hva leser du i sommer?
Koranen. Prøver å forstå.

Favorittsommerlåt?
Bigbang – «Smiling for»