Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Arendalsuka er en årlig arena hvor nasjonale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folket til debatt om nåtid og framtid. LLH er på plass.

Arendalsuka starter mandag 11. august og er et partipolitisk uavhengig arrangement hvis mål er å styrke troen på politikk og politisk debatt.

Over 200 ulike arrangementer går av stabelen, og alt er gratis for publikum. Tilbudet er stort. Fra partilederdebatt til debatter mellom NHO og LO om fremtidens arbeidsliv.

106 ulike organisasjoner er tilstede med stand i den politiske gata, som i år tar over alle byens torg. Blant organisasjonene som stiller er LLH.
– Det er viktig for LLH å være tilstede fordi alt som kan krype og gå av organisasjoner i Norge er på Arendalsuka, sier LLH-leder Bård Nylund til Blikk Nett.

LLH deltok på uka i fjor og har bare gode erfaringer.
– Det var utrolig vellykket for vår del. Derfor reiser vi ned i år også for å delta på standen til Frivillig Norge, hvor LLH er medlem, sier Nylund og forteller at LLH vil være synlig i den politiske gata under Arendalsuka.

– Men ikke bare der. Vi har også en egen hage midt i sentrum hvor vi skal holde homohistorisk foredrag, ha quiz og invitere skeive på Sørlandet til skeivt vorspiel. Det finnes ikke så mange tilbud til skeive i regionen derfor er det ekstra hyggelig for LLH å kunne invitere til hagefest.

Årets Arendalsuka har hatt langt større pågang enn tidligere, og Nylund ser fram til å møte andre frivillige organisasjoner.
– I tillegg til å delta i en rundebordsdebatt i regi av Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon (NITO) om mangfold og likestilling, skal jeg gå på en rekke debatter for å høre og for å møte andre organisasjoner, sier Bård Nylund.

Møt LLH under Arendalsuka
Tirsdag 12. august fra kl 13-15 treffer du LLH på standen til Frivillighet Norge hvor Nylund holder miniforedraget «Homohistorien på 15 minutter. En innføring i homokamp fra kriminalisering til full likestilling?».

Onsdag 13. august inviterer LLH til Skeivt hagevorspiel i Batteriveien 17. Med utsikt over Arendal kan du bli bedre kjent med LLH og delta på en uformell homoquiz fra kl 18.

Mer info: LLH på Facebook