Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Lesbiske Mary Lambert fra Seattle ble et kjent navn og en kjent stemme da hun sang på homohymnen «Same Love» av Macklemoore & Ryan Lewis.

Det var poesien som førte Lambert sammen med Macklemoore og Ryan Lewis, og resten er som man sier historie. Nå er det Mary Lamberts egen historie som står i fokus og den serverer hun på debutplata «Heart On My Sleeve».
«Jeg har fem mål med dette albumet», sier Lambert til Straight og ramser opp.

«Det første er at det skal være moro. Nummer to er å være meg selv, koste hva det koste vil. Nummer tre er at albumet skal fungere som en helbredning, for meg selv og forhåpentligvis for andre også. Mål nummer fire er at jeg vil høre låtene fra albumet på radio. Mål nummer fem er å kjøpe et hus på stranda – så jeg er avhengig av å tjene penger på plata. Jeg mener selv at musikken min er kommersiell nok, uten å miste dybden. Jeg håper publikum mener det samme», avslutter Mary Lambert. «Heart On My Sleeve» slippes 14. oktober.

Les mer om Mary Lambert i Blikks septembernummer.