Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Skeiv Aften inviterer til bursdagsfeiring, show, musikk, kake og topp stemning på Jessheim torsdag 21. august.

Siden oppstarten i 2012 har Skeiv Aften arrangert alt fra showkvelder og Halloween Party, til julebord, sommerfest, quiz og rebusløp, for å nevne noe.

Philip Benassi, Tine Karlsen og Yvonne Berg er initiativtakerne bak Skeiv Aften Jessheim, som drives som en aktivitetsgruppe i LLH Oslo og Akershus.
– Det er mange mennesker som har vært innom Skeiv Aften siden oppstarten for to år siden. Og vi har fått mange tilbakemelding på at tilbudet er viktig, sier Philip Benassi.

– Da vi startet opp for to år siden, håpet vi at mange nok skeive i og rundt Jessheim ville sette pris på at vi dro i gang Skeiv Aften, og at mange nok ville møte opp til at vi kunne arrangere dette jevnlig. Og nå, to år etter, er vi klare for bursdagsfest, sier Tine Karlsen storfornøyd.

Bursdagsshow med Voi Voi
Under en av de aller første Skeiv Aften-kveldene på Jessheim i 2012, var det showgruppa Voi Voi som leverte underholdningen. Ingenting er derfor mer passende enn at Voi Voi igjen står på plakaten når Skeiv Aften arrangerer toårsfest torsdag 21. august.

– Vi lager Skeiv Aften fordi det er gøy. Dessuten fortjener folk en dose skeivt også utenfor Oslogryta innimellom, sier Benassi, og legger til,
‒ På toårsfesten er det 50 kroner i cover, men alt overskudd går til å forbedre neste Skeiv Aften.

Benassi ønsker nye og gamle bekjente og venner velkommen fra klokken 19. Da serveres det kake og kaffe. I nitiden er det klart for show med Voi Voi, og fram til til klokken 22 er det gode priser i baren.

Skeiv Aften Jessheim, torsdag 21. august, Haven Pub & Café, Storgata 1, Jessheim. Kr 50, aldersgrense 20 år.