Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Kazaky beskriver seg som «sjokkerende, sexy typer som serverer en utrolig kombinasjon av maskulin skjønnhet og koreografi som utfordrer sansene.»

Det første livstegnet til Kazaky kom i september 2010 med låta og videoen «In The Middle», som med en eksplosiv koreografi, kjapt skaffet gruppa en stor og skeiv tilhengerskare verden over.

Via YouTube får flere og flere øynene opp for denne gjengen b-boys i høye hæler og guttas valentinsvideo «Love», sørget for enda flere fans med tida. Blant fansen finner vi også Madonna, som brukte gutta i videoen til låta «Girl Gone Wild».

Kazaky består av Artur, Oleg, Kirill og Stas, og sammen må de sies å være en fremmed fugl i det ortodokse og konservative Ukraina. Homoseksualitet er ikke forbudt, men de fleste skeive velger å leve skjult på grunn av de negative holdningene som er svært utbredt blant folk.

Men Kazaky er likevel ikke alene om å flagge regnbuefargene. Mange husker nok dragdronninga Verka Serduchka, iscenesatt av den ukrainske komikeren Andrey Danilko, som deltok i Eurovision Song Contest i 2007. At en dragqueen ble valgt til å representere Ukrainia, ble for drøy kost for ukrainske nasjonalister som krevde at Serdyuchka skulle trekke seg fra konkurransen.

Enn så lenge har Kazaky fløyet under radaren til nasjonalistene og de mange homomotstanderne i hjemlandet. Men blir det bråk, har Kazaky trygge havner de kan rømme til. De siste årene har de vært på en konstant turné som har tatt dem til Pride-festivaler verden over.

I disse dager er Kazaky aktuell med låta «Pulse», og det følger selvsagt med en ny musikkvideo også. Videoen har alle de velkjente ingrediensene, som høye hæler, dekadent koreografi, minimale rytmer og fetisjsymboler.

Samtidig som lanseringen av «Pulse» kommer også nyheten om et nytt show og en ny turné. «The Pulse Tour» starter 12. september og i oktober lanseres gutta et nytt samarbeid, denne gangen med gruppen The Hardkiss, også fra Ukraina, på låta og videoen «Strange Moves» som slippes i oktober.