Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Prostatakreftforeningen har fått med seg Finn Schjøll, også kjent som Blomster-Finn, og en gjeng flotte modeller for å sette fokus på et tema som berører mange menn.

Prostatakreft og urinlekkasje er ikke er så lett å snakke om. Derfor går Prostatakreftforeningen sammen med produsentene TENA Men og SCA for å lage et catwalkshow hvor det settes fokus på menn og urinlekkasje.

Moteshowet finner sted lørdag 30. august kl 12 og 13.30 på Egertorget i Oslo sentrum. Arrangørene vil med dette oppmuntre til dialog og å bryte tabuene omkring urinlekkasje som rammer over 80 000 norske menn over 20 år.

Finn Schjøll ble selv operert for prostatakreft tidligere i år. Prostatakreft er den kreftformen som rammer flest menn i Norge. Hvert år får 4 000 menn stilt denne diagnosen, og av disse vil 1 av 3 oppleve urinlekkasje. Finn er, som han selv sier det, «kjekk men lekk!» Mange menn opplever lekkasjeproblemer uten en så alvorlig diagnose som prostatakreft.

Tena Men Pop Up Catwalk, lørdag 30. august, kl 12 og 13.30, Egertorget, Oslo.

Se også: prostatakreft.no