Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Nånting Måste Gå Sönder kan vinne Stockholm Rising Star.

Den svenske filmen Nånting Måste Gå Sönder, av Ester Martin Bergsmark, ble vist på årets Skeive Filmer har vunnet priser på internasjonale filmfestivaler. Nå kan to av filmens skuespillere vinne pris i hjemlandet Sverige.

Saga Becker, som spiller Sebastian/Ellie, og Iggy Malmborg, som spiller Andreas, er begge nominert til prisen Stockholm Rising Star. Prisen gis hvert år til en skuespiller som har gjort en bemerkelsesverdig prestasjon på film og som juryen mener er en kommende stjerne.

Målet med prisen er å løfte fram skuespillere tidlig i karrieren og det er ventet at vinneren vil kunne knytte nye og viktoge kontakter innen bransjen både i hjemlandet og internasjonalt melder Sveriges Radio.

Tidligere priser har gått til blant andre Alicia Vikander (Till det som är vackert, Anna Karenina og Hotell) og Nermina Lukac (Äta sova dö).

Stockholm Rising Star deles ut under Stockholm International Film Festival som går av stabelen 6. til 16. november.