Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Club aweSOme er det nye tilbudet til jenter som liker jenter, og kompisene deres. Fredag 7. november var det premiere på Ballroom i Oslo.

I september i år kunne klubben SO – for jenter som liker jenter, feire fem års jubileum. I den anledning begynte Vichy Ericsson og Fride Christel Moksnes å leke med nye ideer.

Det førte til Club aweSOme: SO i en større variant i nye omgivelser. Klubbkonseptets motto er «Why be bored when you can be aweSOme.» Og kjedelig var det ikke når Club aweSOme åpnet dørene for første gang på Ballroom i Nedre Vollgate i Oslo fredag 7. november.

På scenen denne kvelden sto Alexandra Joner, som sammen med danserne sine ble møtt med stormende jubel. SO-resident dj Fride serverte musikken SO-publikummet elsker, godt hjulpet av dj Paris og dj Liz fra Oh Mama! Crew.

Blikk Nett traff en fornøyd Vichy Ericsson på vår ferd rundt i Ballroom.
– Det har gått over all forventning og tilbakemeldingene er positive, sier Ericsson og forteller at premieren lover godt for nye kvelder.

– Vi kommer til å fortsette med Club aweSOme. Men dette skal ikke erstatte SO, kun være et tilskudd hvor vi kan gjøre alt større, fra artister til djs og andre ting.

Dansegulvet er fullt og stemningen minner om en stor pridefeiring.
– Det er nettopp det folk sier også. At det er som kvinnekvelden under Oslo Pride. Da er jeg fornøyd. Målet vårt er å gi jentene bra fester hele året, sier Ericsson.

Guttene har funnet veien til Club aweSOme også denne kvelden.
– Det er så bra! Vi har en fast gjeng gutter som vanker på SO og det er bra at de kommer hit også. Det er den miksen vi ønsker.

– Hvor går ferden videre nå? Bergen, Trondheim eller Stavanger?
– Det for tidlig å tenke på det nå. Nå skal vi feste her i Ballroom, så får vi se etter hvert om vi tar Club aweSOme med rundt i landet, avslutter Vichy Ericsson.