Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Drag-superkjendisen William Belli, kjent fra RuPaul’s Drag Race sesong 4, kommer til Bergen.

William Belli skal opptre på Regnbuedagene i Bergen neste år. Belli er kjent fra sesong 4 av den populære tv-serien RuPaul’s Drag Race – en serie som gjorde Belli og de andre «dronningene» verdenskjente.

Dragdronningene har turnert verden over og Belli har gjort suksess med låter og YouTube-videoer som «Boy is a Bottom». Nå har Belli sagt ja til et eksklusivt Bergensbesøk.

– William Belli skal opptre på RegnbueNatt på Landmark i Bergen Kunsthall 6. juni. Det er den eneste opptreden i Norge i 2015, sier Joakim Aadland i Regnbuedagene til Blikk Nett.

– Belli er en fantastisk artist og RuPaul’s Drag Race er veldig populært og har mange fans, ikke bare i Bergen, men i hele Norge.

Nyheten slippes som en av lukene i Regnbuedagenes Facebook-julekalender og Aadland forteller at det kommer flere nyheter og godbiter fra neste års program.
– Det er mye jeg ikke kan røpe enn så lenge. Men det jeg kan avsløre er at vi neste år satser på færre enkeltstående arrangementer og i stedet satser på store fester og aktiviteter. Vi har flere store navn på blokken, men akkurat hvem det er kan jeg ikke avsløre ennå. Men vi har tenkt på bredde og at alle skal få noe som passer dem, avslutter festivalsjef Joakim Aadland.

Regnbuedagene 2015 går av stabelen 30. mai til 7. juni.

Mer info her: Regnbuedagene på Facebook