Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Fredag 30. januar er det klart for Rubberized i den nyoppussede tredjeetasjen på Elsker.

Bak konseptet står Rubberized står Helseutvalget og målet er å promotere kondombruk.

Klubbkonseptet Rubberized arrangeres på Klubb 9, som er en helt fersk variant av Elskers tredje etasje – en sagnomsust etasje som i sin tid huset klubben Castro.

Castro regjerte det skeive utelivsmiljøet i hovedstaden på 90-tallet og var tilholdsstedet for Oslos club kids. Castro gjenoppstår nok ikke denne kvelden, men stemningen skal hentes frem igjen takket være musikken som ble spilt den gang.

Aksel Skorm, også kjent som dj Skorm Volt, jobber i Helseutvalget og er en av pådriverne bak Rubberized. Han lover at kvelden vil inneholde både show og overraskelser.
– Lokalene er spennende og perfekte for dansing, og har små detaljer som gjør at vi kan få inn et par overraskelser og også noen dristige konkurranser underveis. Helseutvalget har levert kondomer til klubber og fester i en årrekke, og vi syntes det var på tide å gjøre litt ekstra stas på det med Rubberized.

På Rubberized vil også vj Vertu Exo levere et visuelt show med lys og video, som han selv beskriver som «visuelt eye candy 90-tallet bare kunne drømme om».

I tillegg opptrer Lola Ameliè Martinez, som byr på et sexy og dristig burleskshow rundt midnatt.

Kondomer og glid faår du selvsagt gratis på festen, med muligheten til å vinne gummierte premier fra Duoshop.

Rubberized, fredag 30. januar, kl 23, kr 50, aldersgrense 20 år. Klubb 9 Kristian IVs gate 9, Oslo

Mer info på Facebook: Rubberized