Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Regissøren Ester Martin Bergsmark, kjent for filmene «Nånting Måste Gå Sönder» og «Pojktanten» har filmet videoen til det nye stjerneskuddet Zhala.

«Aerobic Lambada» er filmet i og rundt Nacka Naturresarvat utenfor Stockholm, på Årsta og på en bar på Södermalm. Sammen har Zhala og Ester Martin fanget den svenske naturen og det svenske samfunnet, sett med deres øyne. Resultatet er en miks av poesi og politikk.

Zhala har bakgrunn som en sentral club kid i Stockholm og har latt seg inspirere av klubbkulturens åpenhet og mangfold – og musikken hun produserer blir spådd som det neste store i 2015. Musikkmagasinet Gaffa utropte Zhala til en av artistene det er verdt å holde et øye med i 2015.

Før hun slo gjennom som soloartist har Zhala sunget med Tensta Gospel Choir og vært korist for Lykke Li. Hun har opptrådt på den legendariske klubben Berghain i Berlin, varmet opp for Robyn i Berlin og London, samt spilt på festivaler som Way Out West og nå snart Sónar.

«Aerobic Lambada» er hentet fra debutalbumet med samme navn, som slippes i slutten av mars.

Ester Martin Bergsmark har hatt et forrykende fjorår med filmen «Nånting Måste Gå Sönder». Filmen har vunnet en rekke priser på både skeive så vel som ordinære filmfestivaler over hele verden. Tidligere i år vant filmens hovedrolleinnehaver, Saga Becker, prisen Beste kvinnelige hovedrolle under Gullbagge-utdelingen i Stockholm.