Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

FIRE drar i gang sitt ellevte år med fest på The Villa.

FIRE sørger for en heit fredagsnatt med en real godbit av en booking. Dj Dan Beaumont (UK)står sammen med FIREs egen Øyvind Morken ansvarlig for musikken denne kvelden. Det blir vinyl, disco, house og prima supreme musikk.

Beaumont er best kjent for sin rolle på Londons beryktede klubb Disco Bloodbath, samt klubben Dalston Superstore som huser den kuleste skeive klubben i London. Beaumont er også kjent for konseptet Dance Tunnel.

Beaumont har blant annet delt dj-bås med Blikk-favoritten Hannah Holland og han er elsket for sin særegne blanding av vintage house musikk fra Chicago, New York, Detroit og andre steder i galaksen. Men han spiller også klassisk jordisk disco mikset med kule Italo disco-rariteter med innslag av 80-talls pop noir. Du skjønner greia?

FIRE, The Villa, fredag 27. februar, kl 23, kr 100, aldersgrense 23 år. Møllergata 23