Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Orange is the New Black had premiere 12. juni. Se den nye traileren.

Mange gleder seg til nok en sesong av den populære serien hvor vi følger Piper Chapman (Taylor Schilling), en ung biseksuell kvinne som blir satt i fengsel for smugling av narkotikapenger for sin daværende kjæreste Alex Vause (Laura Prepon) 10 år tidligere. Chapman er i starten av serien lykkelig og i etableringsfasen av et liv som gift med Larry Bloom (Jason Biggs).

Chapman blir dømt til 15 måneders fengsel. Serien følger henne i kvinnefengselet der også hennes tidligere kjæreste Alex Vause blir plassert. I fengselet havner hun midt i maktkamp mellom hvite, afroamerikanere og latinoamerikanere. Serien følger samtidig hennes familie og venner utenfor fengselet og hvordan de forholder seg til at Piper er en kriminell som soner i fengsel