Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

– Jeg anbefaler cruisingfester på Nonna, Oslo BDSMs lokaler på Grønland. Tidligst denne fredagen er det en sexy kveld, sier Regina Aeris. – Det er et spennende miljø hvor man møter entusiastiske og livsglade mennesker som vil utforske livslyster og seksualitet, uten at det er noe press, sier Aeris.

Regina Aeris er psykoterapeut, kinkster, fetisjist og BDSMer. Hun er produsent for Oslo Fetish Weekend som foregår på Chateau Neuf 8 – 10. mai. Tema for helgen er «Out of the Shade» og mottoet er: «Vi er alle fetisjister på en eller annen måte, det er avhengig av hva du liker og hvordan du velge å vise det.»

Den aller første fetisjfestivalen i Oslo har truffet en nerve: Tredagerspass for festivalen er utsolgt, det er kun billetter til enkeltarrangementer igjen.

– Hvilken type kulturopplevelser er du mest glad i?
– Musikaler. Så mye farger, musikk, liv og dans på ett sted!

– Hva er skeiv kultur for deg?
– Det meste som er utenfor den konservative, daglige, normen.

– Hva har vært din beste kulturopplevelse?
– Nå nylig hadde jeg det helt topp på Folketeatrets «De tre musketerer» – jeg dro to ganger. Den var så full av fantastiske kostymer, humor, sex, drugs and rock’n roll!

– Hva har vært din verste kulturopplevelse?
– Da jeg var på enorm Michael Jackson-konsert i tenårene, og det var kansellert fordi han ble syk. Da var jeg skuffet. Takk og pris ble det ny konsert tre dager senere.