Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

– Bugge Wesseltoft er ikke bare kjekk å se på, men en dyktig musiker med sin helt særegne stil. Jeg liker sære ting, sier Dèsirèe Hafstad. Bugge Wesseltoft spiller på The Organ Club på Cosmopolite 16. mai. Wesseltoft er en norsk pianist, jazzmusiker, komponist og produsent. På 1990-tallet beveget han seg over fra å spille i en nordisk jazztradisjon typisk for plateselskapet ECM til å spille i en retning gjerne kalt nu jazz, som er en variant av jazz med innslag av elektroniske og digitale elementer. Han har spilt sammen med blant annet Jan Garbarek og Arild Andersen, og tre ganger blitt tildelt Spellemannprisen (kilde: Wikipedia)

Dèsirèe Sælen Hafstad er bedre kjent som Comtessa von Lüderitz. Lørdag 16. mai er hun vertinne for Eurovision Drag Contest (EDC) på Elsker. På EDC mimer dragartistene til sin favorittlåt i Melodi Grand Prix. Følg med på innspurten og presentasjonen av artistene på facebook.

 
– Hvilken type kulturopplevelser er du mest glad i?
– One woman/men show, stand-up og undergrunnsshows – derav dragshows.

– Hva er skeiv kultur for deg?
– For meg har det vært grandprix-parodierende shows og dragshows.

– Hva har vært din beste kulturopplevelse?
– Nå spør du vanskelig … kan jeg ringe en venn?

– Hva har vært din verste kulturopplevelse?
– En konsert i Bergen for over 20 år siden med et orkester som spydde ut øredøvende toner med høyt lesende poesi som lød som en pågående kastrering av hannkatter uten epidural bedøvelse.