Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Ingen planer for helgen? Sjekk det skeive utelivet på Blikk Nett.

FREDAG 15. MAI

OSLO
London Pub
Oslos eldste treffsted for skeive.
CJ Hambros Plass 5

SO
Start helgen på SO. Gratis inngang. Kl 21, aldersgrense 20 år.
Arbeidergt 2

Club aweSOme
Etteren rekke suksesser på Ballroom er det klart for en ny kveld med Club aweSOme. Det blir vorspiel med FYC goes Queerdo fra kl 22. FYC going Queerdo er godt kjent for sine supre fester og fredag 15.mai er vi veldig glade for at de skal kjøre vorspiel på Ballroom med Dj Xenta, Dj Wenx og Dj Fru Blom. Det ryktes også om limbokonkurranse med fete premier. Den som kommer får se. Er det en ting som er sikkert så er det at disse jentene knows how to party. Etter midnatt åpnes slusene og dj NevaDeelay tar over festen. Neva Deelay er en Stockholm-basert perkusjonist, produsent og dj. Hun er kjent for sine melankolske elektro/house og trap-mikser. Hun står bak det fantastiske feministiske klubbkollektivet Malcriada i Stockholm og har spilt med artister som Mapei og Gnucci, samt varmet opp for Major Lazer og Diplo. Kl 21, kr 200, aldersgrense 20 år.
Nedre Vollgate 11

BERGEN
Fincken
Dansen starter i 2. etg. kl 23. Kr 50.
Nygårdsgaten 2a

STAVANGER
HoT Open Mind
Fredagsfest på HoT Open Mind til langt på natta. Kl 23, kr 100, aldersgrense 20 år.
Skagen 25-27

Slippfest J.R Harlekin
Jan Rune Holdhus slipper sitt andre studioalbum Cruising med bandet J.R Harlekin på Sting nere. Albumet har blitt spilt inn i DumDum-Boys studio Amper Tone i Oslo. Svein Dag Hauge (Lava) har medvirket som produsent på platen. Første singelen til J.R Harlekin «Go Lot» fra forrige album Me Me Me har også fått plass på soundtracket til en Amerikansk spillefilm Far too far som har premiere i Statene i oktober i år. Kl 21, kr 200.
Klubb Sting
Valberget 3

TRONDHEIM
ME
Bar, lounge og nattklubb. Dj sørger for dansemusikk. Kl 22, kr 50, aldersgrense 20 år.
Dronningens gate 15

LØRDAG 16. MAI

OSLO
London Pub
Oslos eldste treffsted for skeive.
CJ Hambros Plass 5

Eurovision Drag Contest 2015
Årets største skrulleshow er tilbake i byen. 12 dragartister kjemper om å bli The Schalger Queen of Eurovision. Det høy MGP faktor fylt med fart, farger og drama. Kl 20, kr 150, aldersgrense 21 år.
Kristian IVs gate 9

SO
Tradisjonen tro blir det 16.mai-fest på SO med dj Fride. Det er lov å ta med flagg, men la bunaden bli igjen hjemme. Aldersgrense 20 år.
Arbeidergt 2

Fire Oslo på Stratos
Fire Disco Fight Night med dj Olle Abstract. I over 10 år har Fire utfordret og sørget for kvalitet på dansegulvet. Olle Abstract har spilt dansemusikk på raves/fester/klubber i Oslo siden 1991 og spiller herlig spretten klubbmusikk på kryss og tvers av landskapet house, techno og Oslo-disco. Olle var lydsporet til 2 generasjoner på lørdagskveldene på P3 fra 1994 – 2009. Han var også den første dj i Norge som ga ut egen mikscd i 1996. Gratis mellom kl 22 og 23. Kr 100/150, aldersgrense 20 år.
Youngstorget 2

Iconoclastic: Enough is Enough!
Den internasjonale dagen mot homofobi og transfobi (IDAHOT) markeres verden over på 17. mai. I Oslo blir det IDAHOT-fest på Maksitaksi natt til 17. mai. I motsetning til Pride-feiringer, som fokuserer på stolthet blir Internasjonal day against homophobia and transphobia, IDAHOT, arrangert for å markere at fordommer aktivt må motarbeides. Mens nordmenn flest varmer opp til Norges nasjonaldag med stryking av bunad og flatfyll markerer Maksitaksi og Iconoclastic Den internasjonale dagen mot homofobi og transfobi og dj Deadswan har invitert et eksklusivt utvalg djs som vil sette stemningen: Dj Dorky (Ugly Grrls), dj Honeycunt (Maksitaksi) og dj ThisMeansWar (SubPub) setter stemningen. Det blir mulighet til å donere penger til en god sak denne kvelden. Skeiv Verden jobber med asylsøkere, hjemløs og papirløse – en gruppe som har få om ingen midler. Ofte blir Skeiv Verden kontaktet av mennesker i krise, som trenger øyeblikkelig hjelp. De trenger hjelp til helt grunnleggende behov som mat, drikke og/eller husrom. Da er det godt å ha en kontantkasse. Skeiv Verden trenger også mobiltelefoner og datamaskiner, så hvis du har noe gammelt hjemme så kan du ta med til festen og gi til representanter fra Skeiv Verden. Kl 22, aldersgrense 20 år.
Maksitaksi, St. Olavs gate 23

BERGEN
Fincken
Dansen starter i 2. etg. kl 23. Kr 50.
Nygårdsgaten 2a

STAVANGER
Hot Open Mind
Stavangers offisielle homonattklubb. Kl 23, kr 100 etter midnatt, aldersgrense 21 år.
Skagen 25-27

TRONDHEIM
ME
Bar, lounge og nattklubb. Dj sørger for dansemusikk. Kl 22, kr 50, aldersgrense 20 år.
Dronningens gate 15