Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Espen Bråten Kristoffersen og Oppegård Janitsjar slår seg sammen på Kolben Kulturhus.

Skuespiller og sanger Espen Bråten Kristoffersen har hatt stor suksess med teaterkonserten Espen Elskar Judy på Det Norske Teatret. I den konserten hyllet han Judy Garland sammen med blant andre Linn Skåber, Kåre Conradi og Lisa Stokke.

Konserten ble gjort i flere omganger og knuste alle publikumsrekorder i Bikuben.

Det er takket være den suksessen at Oppegård Janitsjar bestemte seg for å invitere Bråten Kristoffersen med på en helaftens konsert.

Oppegård Janitsjar ble stiftet i 1931 og er et av Norges beste amatørkorps og lørdag 30. mai er det duket for musikal, jazz, pop og humor i Kolben Kulturhus på Kolbotn.

Espen Bråten Kristoffersen jobber som skuespiller ved flere av landets største teatre og har gjort store roller i forestillinger som Spelemann på taket og Brødrene Løvehjarte på Det Norske teatret, Spring Awakening, Kalenderpikene og Det lykkelige valg på Oslo Nye teater, Hakkebakkeskogen på Riksteatret, Trollmannen fra Oz og Et Juleeventyr På Hålogaland teater. Du har kanskje også sett han i Lillyhammer 3 og Torsdagkveld fra Nydalen eller på NRK super. Bråten Kristoffersen er tilbake på Oslo Nye teater høsten 2015.

Espen elsker janitsjar’n, lørdag 30. mai kl 18, Kolben Kulturhus, Strandliveien 1, Kolbotn.

Info: kolben.no