Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

I dag er det selve paradedagen på Regnbuedagene i Bergen. Statsminister Erna Solberg holder appell på Torgalmenningen og det blir paradeshow og pridegate i Skostredet. Se programmet her.

Lørdag 6. juni
Kl 15: Paradeshow
Dagen starter med appeller og taler fra flere av de fremste politiske stemmene i norsk politikk, blant annet statsminister Erna Solberg. Det vil være mulig å kjøpe både flagg, t-skjorter og andre pride-artikler på Torgallmenningen, samt besøke flere av de mange ulike standsene. Regnbuedagene samarbeider med Festspillene i Bergen 2015, som byr på en rekke kulturelle innsalg
Torgallmenningen

Kl 15.45: Parade
Paraden er et symbol på kjærlighet, mangfold og likeverd, og sender et signal om hvilket samfunn man ønsker i Norge. I paraden samles ulike organisasjoner, bedrifter, politiske partier, politikere og enkeltindivider seg om dette budskapet og marsjerer for et mer tolerant og åpent samfunn.
Torgallmenningen

Kl 16.30: Paradeshow
Paradeshowet fortsetter etter paraden, blant annet med utdeling av årets priser og mini-show med Voi Voi-

Kl 17: Pridegate i Skostredet

Kl 20: Ungdommens RegnbueNatt
Skeiv Ungdom Bergen inviterer til ungdomsfest på BarBarista i øvregaten. Tema for festen vil være regnbuens farger. Festen er åpen for alle under 30 år og rusfritt.
Bar Barista

Kl 21: RegnbueNatt
RegnbueNatt er festivalens største sosiale arrangement og i år er det en rekke dyktige djs på plakaten og ikke minst show med den kjente dragartisten Willam Belli, kjent fra RuPauls drag race. Kr 200/300, aldersgrense 20 år.
Landmark, Rasmus Meyers allé 5

Mer info: regnbuedagene.no