Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Tidligere leder av LLH Rogaland elsker å feriere i lesbeparadiset Scala Eressos på Lesbos. Men Russland kunne hun ikke tenke seg å dra til før Putin er tryllet homofil og jaget ut av landet.

 

Navn: Unni Idland
Alder: 51
Gjør: Senior Project Controller for ABB AB, Offshore Wind Connections, Dolwin Beta plattformen, Haugesund

Hva skal du gjøre i sommer?
Jobbing i ukene og «lissomferie» i helgene. Kan ikke ta ferie før plattformen har forlatt Haugesund. 9. September bærer det uansett av sted til Lesbos, Scala Eressos, og Womens Festival. Gleder meg MASSE!

Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?De ville begynt å lure hva som feiler meg om jeg satte kursen nordover på fjellklatring. Høydeskrekk samt frykt for å ikke få med meg i alle fall 2 uker med sol og varme i løpet av en sommer. Elsker områdene rundt Middelhavet, og liker best når kompasset peker mot sør.

Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?
Da får jeg vel si Scala Eressos igjen. Ikke noe lesbested som kan måle seg med det som finnes langs den kyststripa. Inkluderende miljø og «neppå». Just love it.

Hvem kunne du tenke deg å kaste/trylle homofili på?
Nina Karin Monsen. Fordi vi fortjener det … burde medføre en slutt på hennes toskete «oppgulp» (i ytringsfrihetens navn, altså …)

Sommerdings du ikke kan leve uten?
Ingen kommentar … 😉

Favoritt app på mobilen i sommer?
Som de fleste over 45 uten skrekk for tekniske duppedingser og apper, må det vel være FB. – Snapper med den yngre delen av familien though. Gjelder å klamre seg til ungdommen. 

Hit drar jeg aldri tilbake?
Har ikke vært i Putins Russland ennå, men om jeg hadde vært der ville jeg ikke dratt tilbake før noen har kastet/ tryllet homofili på fyren eller fått ham lengst mulig bort fra Russland og Kreml. 

Hit drar jeg gjerne igjen?
Scala Eressos men også Krabi området i Thailand.

Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?
Min mors barndomshjem på Toten samt Totenåsen. Nydelig natur. Og hytta i Sirdalen med litt annerledes, men nydelig natur. I tillegg ville jeg vise frem Oslo og øyhopping fra Vippetangen.

Hva vil du ikke vise frem?
Som en person har nevnt før meg så må det bli Økern. 

Hvilken lhbtq-person ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?
Morten Vestvik, min nestleder i LLH Rogaland på midten av 2000 tallet og sjef for Stavanger på Skeiva. Kreativ og strukturert nok til å få på plass en fantastisk ferie jeg ville likt og gal nok til å gi meg de overraskelser jeg fortjener. 

Hva leser du i sommer?
Det går mest i lydbøker her i gården. Må finne meg ei ny til kjøreturen over fjellet om ca. en uke. Tar gjerne imot tips.

Favorittsommerlåt?
Texas, Inner Smile. En venninne minnet meg på denne låta nå i sommer og jeg er blitt helt hekta. Igjen.