Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Du vil ikke gå glipp av Cakes Da Killa når han står på scenen på Blå fredag 31. juli.

Cakes Da Killa er ved siden av Mykki Blanco, Le1f og Zebra Katz det mest profilerte navnet på den voksende queer hiphop scenen i New York. Mange vil hevde han også er den beste rapperen fra denne scenen, og nettopp derfor står han på scenen på Seksuell på Blå fredag 31. juli.

Den 24 år gamle rapperen fra New Jersey har blitt sammenlignet med navn som Lil’ Kim og Foxy Brown og har fått mye ros og kred for sine frekke og smektende rim og kjappe flow.

Cakes Da Killa er en seriøs og hardtarbeidende artist som setter spor etter seg, ikke minst med tekstlinjer som «And I spit that shit to make a homophobe a hypocrite», og er nå en av de ledende navnene på New Yorks lhbtq hiphop scene.

Cakes Da Killa er også profilert gjennom Redbull Academy NYC og turnerer verden rundt med støtte fra MAC Cosmetics. Albumet «The Eulogy» (2013) ble godt mottatt og fikk 7.5 I en anmeldelse på det anerkjente nettstedet Pitchfork, mens nettstedet Buzzfeed plasserte plata på listen over Best albums of 2013.

Nylig spilte Cakes Da Killa på den nye queerfestivalen Yo! Sissy Music Festival I Berlin og fredag 31. july tar han turen til Oslo og Seksuell på Blå.

Mer info: Cakes Da Killa på Facebook

Mer info: Seksuell på Facebook

Cakes Da Killa, Seksuell, Blå, Brenneriveien 9c, Oslo, fredag 31. juli, kl 22, kr 150.