Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Ruby Rose sjarmerer alle. Selv heterofile jenter sikler på Ruby Rose etter å ha sett henne i Orange is the New Black.

«Gender-benderen» Ruby Rose får hetero jenter til å ønske seg skeive. Kortfilmen som ble publisert på YouTube i fjor sommer av Ruby Rose, dreier seg om kjønnsidentitet. Rose som kaller seg selv for «gender fluid» viser gjennom kortfilmen hva hun mener med det. Ruby Rose har både skrevet og produsert videoen.

«En kortfilm om kjønnsroller, trans, og hvordan det er å ha en identitet som skiller seg fra status quo,» er beskrivelsen Rose gir filmen.

Etter at sesong tre av Netflox-serien «Orange Is The New Black» hadde premiere i mai, har Ruby Rose fått selv heterofile jenter til å ønske seg skeive. I Orange is the new Black spiller den australske skuespilleren karakteren Stella, en insatt i Litchfield fengsel. I det virkelige liv, er Ruby Rose lykkelig forlovet med motedesigner Phoebe Dahl, barnebarnet til forfatteren Roald Dahl.

Jentenes nye nett-forelskelse
Til Variety Magazine sier hun at hun synes det er søtt men rart om hun skulle være jentenes nye nettforelskelse. «Det er så rart. Det er veldig flatterende og veldig søtt og veldig sprøtt. Jeg tror nok heller at Stella er den jenyene faller for, hun er så kul og bryr seg ikke om hva folt tenker om henne, mens jeg er en mer nerdete versjon av Stella. Det jeg synes er kult er at det har gitt seerne lov til å bli kjent med meg. Hvis det å være noens avstansforelskelse får folk til å se på arbeidet jeg gjør, er det en bonus. Og det betyr at min forlovede har vært ekstra grei med meg fordi hun tror folk liker meg nå,» sier Rose til Variety Magazine. 

Gjennombrudd med egen kortfilm
Rose ble kjent i hjemlandet Australia som plateartist og vj før hun flyttet til Amerika for to år siden. Der slet hun med å finne arbeid, før kortfilmen hennes egenproduserte kortfilm «Break Free», som hun selv spiller i, vakte oppmerksomheten til Orange-skaperen Jenji Kohan, i følge variety.com.

Til Variety Magazine sier hun at hun mener rollen i «Orange is the new Black» har ganske mange likheter med rollen hun spiller i kortfilmen sin. Det er usikkert om Ruby Rose kommer til å være med i flere sesonger av den populære Netflix-serien.

Foto: NetFlix