Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

– Jeg kommer selvfølgelig ikke unna Pstereofestivalen, som går av stabelen den 21. august i Trondheim, sier artisten Charlotte Audestad.

– Festivalen har fantastiske omgivelser på Marinen, bra folk, god stemning og selvfølgelig: Kule og nye, spennende band på plakaten! sier Audestad.

Artist og låtskriver Charlotte Audestads musikk beskrives som melodiøs og fengende, og hun synger på trøndersk. I mars 2013 ga hun ut sitt debutalbum «På feil si’ av vei’n» til strålende kritikker. Albumet «Livet e fort kort te å bare ha det greit» kom ut november 2014. 14. august spiller hun på Berkåk samfunnshus og 28. august på Folkets hus i Ranheim.

Charlotte Audestad

– Hvilke kulturopplevelser er du mest glad i?
– Jeg er ekstremt glad i å le, samtidig som jeg er utrolig glad i musikk. Musikalsk humor er alltid en vinner!

– Hva betyr skeiv kultur for deg?
– Jeg er opptatt av at folk skal få muligheten og friheten til å være seg selv. For meg er det et privilegie å kunne stå på scenen og være stolt av den jeg er.

– Hva er din beste kulturopplevelse?
– Har hatt mange fine kulturopplevelser. Av de jeg har hatt i år, vil jeg trekke fram Trine Lise Olsens show «Æ har rett!» Utrolig sterkt. Hun har laget et gripende, vakkert, sterkt og vanvittig morsomt show om det å vokse opp som fosterbarn. Anbefales på det heiteste!

– Og din verste?
– Jeg kommer heldigvis ikke på noen skjellsettende opplevelser. Om det skyldes pur flaks eller rene tilfeldigheter vites ikke, men jeg har et inntrykk av at publikum blir stadig mer bevisste på hva de bruker tid og penger på.  Samtidig som at de som lever av kultur – om det er scene, musikk, kunst eller mat, legger lista høyere og høyere for hva som skal ut til folket. Det er en god utvikling!