Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Komikeren Jim Jefferies kommer til Oslo Spektrum med The Freedumb Tour onsdag 13. januar.

Lattermuskler og tradisjonelle konvensjoner får garantert kjørt seg når den frittalende og rappkjeftede australske komikeren, Jim Jefferies, gjester Oslo Spektrum onsdag 13. januar med sin nye turné; ‘Freedumb’.
Jim Jefferies viker aldri unna en drink, en røyk eller en slåsskamp, og har gjort butikk av dårlig oppførsel. Etter å ha tatt Storbritannia med storm dro han til Amerika og etablerte seg umiddelbart som en av de fremste innen sjangeren edgy comedy, en slags tilståelses-komedie som har høstet applauser fra fans verden over.

Jim Jefferies presenterer ofte historier fra livet sitt. Selv mener han nå at han har begynt å gå tom for one-night-stand-historier, særlig etter at han slo seg til ro med fast følge og barn. Men du trenger ikke være bekymret, han byr likevel på saftige historier om trekant med Madonna og festlige bordellhistorier.

Hans første komedie, kritikerroste ‘I Swear to God’, som er utfordrende mot konvensjoner og tro, ble første gang presentert i 2009. Siden fulgte han opp med ‘Alcoholocaust’, og ‘Fully Functional’ som hadde premiere på Epix i 2012.
Jim Jefferies er nå blitt en verdenskjent og respektert komiker og har hittil rukket å selge ut syv Edinburgh Fringe-show, hatt utallige opptredener på TV og vært på to HBO comedy specials, og han har sin egen sitcom på FX ‘Legit’.

Streitigen Jefferies har alltid hatt noen solide spark til homofobene og elsker å fortelle om de gangene han har vært på homoklubb. At han også liker anale gleder, dog med katastrofale følger, er også noe han har snakket om i showene sine.

Hvis du lurer på hva den godeste Jim Jefferies mener om homoekteskap, så er det et ganske så klart standpunkt:
«If you don’t believe in gay marriage you’re a dickhead because…it’s got nothing to fucking do with you. Doesn’t matter who loves who or who wants to be with who. It’s none of your fucking business. If you hate gay marriage, you know what you should do?
DON’T MARRY A GAY PERSON
That’ll be your little way of getting around it, that’ll fucking show the gays eh?»

Jim Jefferies The Freedumb Tour, Oslo Spektrum, 13. januar.

Jim Jefferies stand-up about religion god and gay marriage from Jimmy Quinn on Vimeo.