Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Vivacious, kjent fra sesong 6 av RuPaul’s Drag Race, opptrer på Klubb 9 i Oslo lørdag 7. november.

Da Vivacious gjorde entré i den populære tv-serien RuPaul’s Drag Race i 2014 var det med det nå legendariske mottoet «Mother has arrived!» – og det er nettopp det Vivacious gjør lørdag 7. november når hun inntar dj-boksen på Klubb 9 i Oslo.

Bak dragnavnet Vivacious finner vi Osmond Vacious. Dronninga kommer opprinnelig fra Jamaica, men er nå en vaskekte New Yorker med fartstid fra 90-tallets legendariske klubbmiljø. Som en av de originale club kids-ikonene var Vivacious et kjent ansikt på klubber som Limelight, Club USA, Palladium og Tunnel – hvor selve kongen av club kids, Michael Alig regjerte.

Vivacious er inspirert av undergrunnsikoner som Leigh Bowery og viderefører 90-tallets klubbmote med stil. Hvem kan vel glemme da Vivacious gjorde entre i sesong 6 av RuPaul’s Drag Race med hodepryden hun så ømt kaller Ornacia?

Karrieren i RuPaul’s Drag Race ble kort for Vivacious. Allerede i episode tre ble hun eliminert, takket være Laganja Estranja. Men i motsetning til mange av de andre dronningene i tv-serien har Vivacious en lang dragkarriere bak seg allerede – en karriere hun har fortsatt, med et stadig større publikum takket være nettopp RuPaul’s Drag Race.

Vivacious har en aktiv karriere som dj og opptrer på klubber i New York. I august i år sto hun på scenen med Miley Cyrus på MTV Video Music Awards sammen med dragkollegaer som Trinity Bonet, Alyssa Edwards, Courtney Act og William.

Lørdag 7. november tar Vivacious med seg de beste låtene fra klubblivet i New York og sine karakteristiske kostymer for sette [Equal] på Klubb 9 på hodet, bokstavelig talt.

Mer info her: [Equal] // Vivacious // Klubb 9

Hør en miks av dj Vivacious her:

DJ VIVACIOUS Circuit Set 10-11-2015 by Vivacious_Nyc on Mixcloud