Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Fredag 27.november inviterer G Club til innflyttingsfest på VU i Hegdehaugsveien in Oslo.

G Club vil ta over VU en fredag i måneden frem til sommeren. Men hvor har de så holdt hus siden sist?
– Vi har hatt en liten pause for å jobbe med andre prosjekter, samtidig har vi vært på jakt etter et nytt sted for konseptet. Det fant vi på VU, sier Fredrik Havstein til Blikk Nett.

Havstein driver nå G Club sammen med Thomas Anholt og Kenneth Kristiansen.
– Vi hadde egentlig tenkt å vente til våren med å sette i gang, men har fått såpass mange ønsker fra gjester om å starte opp før, så da blir det åpning allerede nå på fredag. Og vi gleder oss selvfølgelig til å komme i gang igjen forteller Havstein.

– Dere holder dere utenfor homotriangelen. Hvorfor det?
– G Club har flyttet rundt siden starten. Vi har vært på Latter på Aker brygge, Rockefeller ved Youngstorget, Vulkan arena ved Grunerløkka og steder midt i sentrum som G10 og sist Diplomaten. Vi tror det å ha klubb på nye steder og i nye lokaler er en av de tingene publikumet vårt setter pris på, sier Thomas Anholt.

– Selv om stedet ligger litt utenfor triangelen, tar det kun åtte minutter å gå fra Ett Glass, London eller Elsker om man ønsker å ta vorspielet der. Eventuelt kan man bestille Uber om man har vonde sko, skyter Havstein inn.

På innflytningsfesten slår dj Superfredrik seg sammen med dj Remii for første gang på to år.
– Vi kommer til å rendyrke pop i større grad enn tidligere, med like stor vekt på dansegulvet som mingling i baren. Vi ønsker at musikken skal være både aktuell og gjenkjennbar – og med en rosa twist. I tillegg har vi et lite temarom innenfor toalettene som denne kvelden er dedikert til RuPaul og andre lipsync-vennlige artister, avslutter Fredrik Havstein.

G Club, VU, kl 22, kr 100, aldersgrense 20 år, Hegdehaugsveien 24, Oslo.
Mer info: G Club på Facebook