Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Denne måneden kan du lese intervju med Bianca Del Rio. Bli også kjent med Ingvild Endestad, leder av FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.

INTERVJU: Den rappkjefta dragartisten Bianca Del Rio fra RuPaul’s Drag Race besøker Regnbuedagene i Bergen med showet Not Today Satan.

INTERVJU: Ingvild Endestad er nyvalgt leder i FRI, tidligere LLH. Hun skal være premissleverandør for lhbt-saker de neste to årene. I dette intervjuet blir du bedre kjent med den kvikke jenta fra Harstad.

SEX: I begynnelsen av april i år opprettet TV2 tre profiler på nettstedet Gaysir. Alle profilene oppga å være gutter på 16 år. Meldingene fra eldre menn lot ikke vente på seg. Er dette representativt for homsemiljøet?

ELDRE & LHBT: På eldrehjemmet Slottet i København får eldre lhbt-ere være seg selv.

Les også:
KIRKEMØTET: I april vedtok kirkemøtet at alle skal få gifte seg i kirken. Det er en stor seier ikke bare for lesbiske og homofile, men også for kirken, sier Jørgen Foss.

LESBER MED MAKT: Kommunikasjonsdirektøren i Renovasjonsetaten i Oslo, Kristin Bergersen, har alltid følt at hun er dårlig til å selge seg selv.

REISE: For kvinner som elsker kvinner som elsker musikk, fest og festivaler i kombinasjon med strand og sol, starter årets sommerferie i Spania og avsluttes i Hellas. Vi gir deg reisetips til årets festivaler.

MAI: Guide til skeive kulturopplevelser denne måneden og program for Regnbuedagene i Bergen.

BØKER: Aldri har Norsk Litteraturfestival vært skeivere. Blikk presenterer forfatterne som vil pirre skeive litteraturelskere på Lillehammer nå i mai.

 

NYTT OM NAVN:Siste nytt fra hjemmefronten.

PÅ KRYSS OG TVERS: Kryssord, skeiv quiz og sudoku.

ROSA SIDER: Blikks markedsplass .

Les artiklene i siste nummer av Blikk – i salg nå!

BLI ABONNENT!