Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Raballder Cup, Skandinavias største skeive sportsarrangement, feirer 25 år og fyller helgen med cup og jubileumsfest på Ballroom.

Det kjempes i Raballader Cup denne helgen. Kampene står om finaleseire i lagidrettene volleyball, håndball, floorball, og for første gang på flere år; fotball, der blant annet Skeiv verden stiller med eget lag.

Fredag 19. februar starter turneringen med innsjekking og sosialt samvær for tilreisende fra både Sverige, Danmark, Finland og lag fra lenger sør i Europa. Lørdag morgen begynner kampene.

Når den sportslige innsatsen er over på ettermiddagen og kun ekkoet av heiarop høres i garderoben, er det klart for dirty og svett housefest i samarbeid med homoklubben Score som har sin sesongåpning på Ballroom.

Cupdeltakerne og alle andre får tre dansegulv å boltre seg på lørdag 20. februar. I main room spiller Fredrik Samuelsen edm og house. I baren blir det pop og hits med Marius og Fredrik, mens Danby Choi lokker med techno utenfor toalettene i kjelleren. Dørene åpner kl 22. Billetten koster 150/200 og aldersgrensen er 20 år.

For fullstendig sportsprogram og info om hvor kampene finner sted, sjekk: raballdercup.com

Raballder Cup, 19. til 21. februar. Ballroom-fest, Nedre Vollgate 11, Oslo. Lørdag 20. februar.