Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

LLH og HivNorge inviterer til debatt om myter, sannheter og erfaringer om skeiv sex og hiv torsdag 25. februar. Se debatten på Blikk Nett.

Menn som har sex med menn (msm) kjenner som regel til faren for å bli smittet av hiv og andre seksuelt overførbare infeksjoner (soi). I en årrekke har msm vært målgruppen for utallige kampanjer som skal få opp kondombruken.

Hvorfor velger likevel mange bort kondomet? Opplever vi en informasjonstretthet? Er vi trette på å bli fortalt hva vi skal og bør gjøre? Er menn som har sex med menn aller dårligst på kondombruk, og hvorfor?

LLH og HivNorge inviterer til debatt om myter, sannheter og erfaringer om skeiv sex, hiv og soi og seksualvaner med utgangspunkt i Frank Rossaviks kronikk i Aftenposten og den påfølgende debatten på Gaysir.

I panelet sitter Frank Rossavik, HivNorge, Helseutvalget og LLH.
Debatten ledes av Øystein Johan Gautvik Løwer, journalist i TV2

To wear or not to wear? – Myter og sannheter om seksualvaner, torsdag 25. februar kl. 18 – 21, Elsker, Kristian IVs gate 9, Oslo.

Se debatten her: