Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Etter nesten 10 år kommer et helt nytt album fra Eva Dahlgren, en av Sveriges aller største artister.

Albumet Jag sjunger ljuset slippes 22. april og er Dahlgrens 14. album. Plateslippet følges opp med fire eksklusive klubbkonserter i Oslo, Göteborg, Stockholm og Helsingfors.

Oslo får æren av å starte ballet og tirsdag 26. april går Eva Dahlgren på scenen på Parkteatret i Oslo. Hver konsert blir en unik klubbkveld med begrenset antall plasser, og på etterfesten vil ulike djs og artister opptre.

– Jeg vil være ett med min nye musikk, mitt nye band og mitt publikum. Jeg vil at det skal være varmt og mørkt, att man skal kunne holde rundt hverandre, danse, gynge. Og så når jeg har sunget ferdig, når man er glad og varm, kan man gå til baren, drikke vin og danse til deilige beats. Som en fest. Som en god fredagskveld. Ett band. En bar. En dj. Sånn vil jeg det skal være, sier Eva Dahlgren i en pressemelding.

Låtene «Säg mitt namn» og «Hela världen står i blom» er tilgjengelig i digitale musikktjenester nå.

Mer info om konserten finner du her: Eva Dahlgren på Parkteatret