Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

–Det var utrolig morsomt å møte Baccara. Alle har stått med hårbørsten foran speilet og sunget deres låter, forteller Edith Roth Gjevjon fra The Hungry Hearts etter at de opptrådte med «Laika» på Schlagershowet på Stockholm Pride. Det skeive svenske magasinet QX kaller The Hungry Hearts for lesbemafia og vordende lesbeikoner.

–Det elsker vi! Vi kan leve lenge på den – da har vi oppnådd noe, sier Edith Roth Gjevjon fra The Hungry Hearts forteller på telefon fra Stockholm til Blikk Nett.

QX skryter også av «Laika» på Schlagershowet, den klassiske torsdagskvelden i Pride Park på Östermalm. På oppfordring fra arrangørene opptrådte The Hungry Hearts med samme Orlando-versjon av «Laika» som under Oslo Pride. Den gikk rett hjem hos det svenske publikummet.

Bak scenen på showet fikk de møte sine idoler Baccara og gode gamle svenske stjerner fra 90-tallet.
–Det var morsomt å treffe Baccara. Jeg og søsteren var jo hver vår i Baccara, jeg tror hun var den lyse og jeg den mørke, forteller Roth Gjevjon og fortsetter:
–Det var helt fantastisk å være på Stockholm Pride, som fylte en hel fotballbane. Det var utrolig profesjonelt. Og blandingen mellom Eurovision og Pride var veldig artig.

I disse dager spiller The Hungry Hearts inn en EP med remixer av «Laika». Produsent er Emil Hellmann fra SoundFactory som var med på å produsere og lansere Dr. Alban – en internasjonal suksessartist på 1990-tallet. Hellmann har også jobbet med Army of lovers, Pet Shop Boys, Culture Club, Roxette, After Dark, Carola, Agnetha Fältskog, Baccara og Ace of Base. Albumet lanseres på Spotify, iTunes, Tidal og de fleste andre strømmetjenester. I august lanserer Hungry Hearts også Laika The Orlando Mix, en kommentar til massakren på nattklubben Pulse i Orlando.

Neste oppdrag for The Hungry Hearts er konsert på festivalen Kulturisten i deres hjemkommune Nesodden 24. september.

–Og snart er det ferie?
–Jeg må i hvert fall tenke over hva jeg egentlig driver med. The Hungry Hearts og «Laika» har tatt mye tid, men det har jo vært utrolig gøy samtidig.