Del artikkel: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Miss Gay Norway 2016 Thuva Elise Karlsrud vil gjerne tilbake til Las Vegas. Ja, det stemmer at ‘what happens in Vegas, stays in Vegas’. Men først Stockholm Pride.
Navn: Thuva Elise Karlsrud
Alder: 29 år
Gjør: Studerer eiendomsmegling ved BI, jobber på båt og som host på en resturant på Aker brygge.

–Hva skal du gjøre i sommer?
–I sommer skal jeg jobbe så mye som mulig. Så blir det en tur på Stockholm pride. Var der i fjor og har sett frem til det i et år. Ellers håper jeg på fint vær så jeg kan få noen late dager i parken. Elsker sommer i oslo når solen titter frem, akkurat som hele byen våkner til liv. Ellers skulle jeg ønske at en hemmelig beundrer kunne lagt en liten sydentur til meg i postkassen, he he.

–Hva ville folk blitt mest overrasket over at DU gjør om sommeren?
–Jeg vil vel tro at mest overraskende er at jeg studerer, prøver gjøre litt matte. Det er helt gresk for meg, så hvis jeg ikke holder det ved like er det som å starte på nytt hver gang. Tror hodet mitt har en sånn egen reset button når det gjelder matte.

–Hvor går du helst ut i sommer, og hvorfor?
–På So – for jenter som liker jenter. Det er typ min andre stue og jeg treffer alltid fantastiske mennesker der. Man føler seg alltid velkommen og det er stort sett mye kjentfolk.

–Hvem ville du ha omvendt til lhbt?
–Altså om det er lov å si så ville jeg vel sagt Donald Trump, den mannen skremmer meg og jeg tror at han kunne hatt veldig godt av det. Men om jeg fikk bestemme og hadde hatt en sjans så ville jeg vel sagt Mila Kunis.

–Sommerdings du ikke kan leve uten?
–Hmmm, hva er en sommerdings? Hadde jeg fortsatt vært fem så hadde det vel vært et nytt badedyr, elsket de. Men gikk lei da jeg fikk en tre meter spekkhogger som jeg måtte blåse opp selv. Men nå er det vel parkpleddet som jeg har med overalt i håp om at solen titter frem og jeg kan stikke rett i parken før eller etter jobb.

–Favoritt app på mobilen i sommer?
–Bysykkel, helt genialt.

–Hit drar jeg aldri tilbake?
–Side i Tyrkia.

–Hit drar jeg gjerne igjen?
–Las Vegas, feiret 28-årsdagen der. Og det stemmer at ”what happens in Vegas, stays in Vegas”

–Hvis du får utenlandske gjester, hva vil du vise frem av Norge?
–Altså man skulle jo ønske man kunne vise hele, vi bor jo i et fantastisk vakkert land. Men kanskje Fløybanen i Bergen. Lofoten, så jeg fikk sett det selv. Hunderfossen kanskje. Vestlandet ville jeg også ha vist.

–Hva vil du ikke vise frem?
–Finnes det noe man ikke vil vise, om man må velge så kanskje plata i oslo. Er vel kanskje ikke akkurat så mye å hente ved å vise det.

–Hvilken homo, lesbe, bi eller transperson ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?
–Ellen DeGeneres, må jo bare bli bra. Hun virker så utrolig herlig og morsom, og jeg tror hun hadde lagt opp et ganske bra løp med mye forskjellig. Ellers må det bli min kjære venn Solfrid, hun kjenner meg ut og inn og jobber som resepsjonssjef og event manager på Grims Grenka. Tror hun fint kunne ha laget en perfekt ferie.

–Hva leser du i sommer?
–«The Sell» av Fredrik Eklund.

–Favorittsommerlåt?
–«För Evigt» av Silvana Imam. Elsker den låten, går aldri lei.